• La reducere!
visibility

Lentile Zeiss antireflex Lotutec

220,00 RON
100,00 RON Economiseste 120,00 RON
cu TVA

Lentile ochelari Zeiss cu antireflex Lotutec, marcate cu semnul distinctiv Zeiss. Certificat de garantie de la Zeiss pentru 2 ani de zile.

Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 2.

  Din Material Plastic, indice 1.5. Domeniu de fabricatie lentile sf/cyl: de la - 6 sf pana la +4 sf si pana la 2 cyl.

 Tratamentul Lotutec contine: tratament de durificare anti-zgarietura;tratament antireflex in 7 straturi cu nuanta albastrui-verzuie, care confera lentilei transparenta maxima;tratament hidrofob-oleofob care reduce la minim aderenta picaturilor de apa si a murdariei pe suprafata lentilei si usureaza curatire acestuia; tratament antistatic care impiedica depunerea prafului pe suprafata lentilei.

Tratamentul de ultimă generaţie Lotutec de la ZEISS, face ca lentilele să fie antistatice şi hidrofobe. Beneficiile aduse lentilelor de ochelari sunt similare cu cele întâlnite în viaţa de zi cu zi, pe vopseaua maşinilor sau altor suprafeţe netede care produc efectul frunzelor de lotus.

Suprafaţa este netezită în asemenea măsură că face ca particulele de murdărie sau picăturile de apă să nu se poată lipi atât de puternic pe lentile, şi se desprind ca de pe o frunză de lotus. De aceea, lentile de ochelari cu tratament LotuTec sunt mai uşor de curăţat şi nu trebuie să fie curăţate atât de des. Este chiar posibilă eliminarea fără efort a amprentelor grase de pe lentila de ochelari. Dar, cel mai bun lucru este că efectul hidrofob al tratamentului LotuTec reacţionează mai greu la aburire, astfel încât vederea va fi afectată mult mai puţin atunci când se trece rapid de la aerul rece la cel cald