• La reducere!
visibility

Lentile Hoya heliomate Sensity cu BlueControl

560,00 RON
420,00 RON Economiseste 140,00 RON
cu TVA

Lentile Hoya heliomate Sensity cu BlueControl ofera cel mai inalt confort utilizatorului, precum si cea mai buna protectie. Perceptie naturala a culorilor si contrast deplin. BlueControl este tratamentul care neutralizeaza lumina albastra nociva emisa de ecranele digitale, prevenind stresul ocular si oboseala ochilor.REDUCERE 25%

Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 2.

REDUCERE 25%

Tratamentul heliomatSensity prin tehnologia Stabilight duce termenul de fotocromatic la un alt nivel. Tehnologia Stabilight asigura performanta constanta indiferent de climat sau sezon. Lentilele Sensity se coloreaza imediat corespunzator unei lentile de soare din categoria a treia si revine la o transparenta deplina in interior mai rapid decat variantele anterioare. In timpul acestor tranzitii rapide protectia UV este mentinuta la un nivel constant. Ca rezultat, Sensity ofera cel mai inalt confort utilizatorului, precum si cea mai buna protectie. Perceptie naturala a culorilor si contrast deplin

Lentilele Sensity perfect proiectate pentru a neutraliza lumina puternica si efectul de stralucire. Acest fapt realizandu-se fara niciun compromis in perceptia constrastului sau a culorilor. Sensity ofera posibilitatea de a opta intre doua nuante naturale si intense, dezvoltate de catre specialistii in domeniu, pentru a se armoniza cu tendintele actuale ale lentilelor de soare, garantand astfel un aspect contemporan. Durabilitate de exceptie Lentilele reactive la lumina Sensity sunt produse cu tehnologia Hoya Photochromic Precision. Un proces spin coating de o precizie microscopica adaptat productiei freeform, asigurand astfel o distributie uniforma a moleculelor pe intreaga suprafata a lentilelor. Rezultatul fiind o performanta si o durabilitate de exceptie.

Tratamentul BlueControl

Un plus de confort intr-o lume digitala. Smartphone-uri, tablete, notebook-uri, LCD si ecrane cu LED-uri toate emit lumina albastra, cunoscuta de asemenea, sub numele de lumina vizibila cu intensitate ridicata. Desi lumina albastra, in fapt, este un fenomen natural - ea este prezenta in lumina zilei si ne ajuta sa ramanem receptivi – supra-expunerea poate avea un efect negativ si cauza stresul ocular, oboseala oculara si chiar insomnia. Hoya BlueControl este tratamentul care neutralizeaza lumina albastra nociva emisa de ecranele digitale, prevenind stresul ocular si oboseala ochilor.Toate acestea contribuie la sanatatea oculara oferind in acelasi timp o vedere confortabila si o perceptie mult mai naturala a culorilor.

Beneficii:

- Neutralizeaza lumina albastra nociva, prevenind oboseala oculara

- Reduce efectul de stralucire pentru o vedere mai confortabila si mai relaxata

- Intensifica contrastul, oferind o perceptie mult mai naturala a culorilor

- Prezinta toate beneficiile tratamentului antireflex Hi-Vision LongLife (BlueControl este disponibil in combinatie cu Hi-Vision LongLife)

Tratamentul Hi-Vision LongLife

Cel mai durabil tratament antireflex disponibil Calitatea si durabilitatea unei lentile sunt influentate semnificativ de caracteristicile tratamentului sau. Hi-Vision LongLife este un tratament antireflex inovativ si extrem de durabil deopotriva, ce confirma pozitia de lider mondial a companiei Hoya in acest segment. Hi-Vision LongLife este cel mai rezistent tratament antireflex disponibil pe piata actuala de profil. Perfecta compatibilitate dintre straturile compomente si puternica adeziune dintre ele asigura durabilitatea tratamentului si implicit performante excelente in purtare.

Beneficii:

- Vedere relaxata multumita excelentelor proprietati ale stratului antireflex

- Risc minim de zgariere

- Intretinere facila datorita starturilor hidrofob, oleofob si antistatic

- Tratament extrem de durabil