• La reducere!
visibility

Lentile Hoya BlueControl

250,00 RON
190,00 RON Economiseste 60,00 RON
cu TVA

Lentilele tratate cu BlueControl relaxeaza vederea deoarece imbunatatesc, pe de o parte, perceptia contururilor, culorilor si contrastelor, iar, pe de alta parte, diminueaza starea de oboseala si senzatia de ochi uscat .

Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 2.

Din Material Plastic, indice 1.5. Domeniu de fabricatie lentile sf/cyl: de la - 6 sf pana la +4 sf si pana la 2 cyl.

Tratamentul BlueControl neutralizeaza lumina emisa de majoritatea display-urilor – televizoare LCD sau LED, PC-uri, laptopuri, telefoane inteligente, dispozitive GPS sau tablete, sporind vizibil confortul vizual al utilizatorului. Lentilele tratate cu BlueControl relaxeaza vederea deoarece imbunatatesc, pe de o parte, perceptia contururilor, culorilor si contrastelor, iar, pe de alta parte, diminueaza starea de oboseala si senzatia de ochi uscat .

Smartphone-uri, tablete, notebook-uri, LCD si ecrane cu LED-uri toate emit lumina albastra, cunoscuta de asemenea, sub numele de lumina vizibila cu intensitate ridicata. Desi lumina albastra, in fapt, este un fenomen natural - ea este prezenta in lumina zilei si ne ajuta sa ramanem receptivi – supra-expunerea poate avea un efect negativ si cauza stresul ocular, oboseala oculara si chiar insomnia.

Hoya BlueControl este tratamentul care neutralizeaza lumina albastra nociva emisa de ecranele digitale, prevenind stresul ocular si oboseala ochilor.Toate acestea contribuie la sanatatea oculara oferind in acelasi timp o vedere confortabila si o perceptie mult mai naturala a culorilor.

Beneficii:

- Neutralizeaza lumina albastra nociva, prevenind oboseala oculara

- Reduce efectul de stralucire pentru o vedere mai confortabila si mai relaxata

- Intensifica contrastul, oferind o perceptie mult mai naturala a culorilor

-  Prezinta toate beneficiile tratamentului antireflex Hi-Vision LongLife (BlueControl este disponibil in combinatie cu Hi-Vision LongLife)

Tratamentul antireflex Hi-Vision LongLife

Cel mai durabil tratament antireflex disponibil. Calitatea si durabilitatea unei lentile sunt influentate semnificativ de caracteristicile tratamentului sau. Hi-Vision LongLife este un tratament antireflex inovativ si extrem de durabil deopotriva, ce confirma pozitia de lider mondial a companiei Hoya in acest segment. Hi-Vision LongLife este cel mai rezistent tratament antireflex disponibil pe piata actuala de profil. Perfecta compatibilitate dintre straturile compomente si puternica adeziune dintre ele asigura durabilitatea tratamentului si implicit performante excelente in purtare.

Beneficii:

- Vedere relaxata multumita excelentelor proprietati ale stratului antireflex

- Risc minim de zgariere

- Intretinere facila datorita starturilor hidrofob, oleofob si antistatic

- Tratament extrem de durabil

MONTAJ GRATUIT

Toti clientii care comanda de pe site-ul nostru o pereche de lentile beneficiaza de MONTAJ GRATUIT.

Clientii din afara Bucurestiului ne pot trimite rama prin curier la adresa Oftal Optik, Calea Vitan nr.13-19, etaj 1, spatiu 30, Piata Vitan. Noi executam montajul si va trimitem ochelarul prin curier rapid. Montajul este gratuit iar transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei. Plata ochelarului se face in momentul receptionarii acestuia prin curier rapid.

In magazinul nostru din Piata Vitan comercializam si rame de ochelari. Ramele sunt din metal sau plastic, diverse marci si modele si au preturi de pornire de la 29 lei.