• La reducere!
visibility

Lentile progresive Essilor Varilux 1+1gratis

0,00 RON
cu TVA

Cumpara o pereche de lentile progresive Essilior Varilux in perioada 01.03.2017 - 31.05.2017 si primesti o pereche de lentile progresive Essilior Varilux GRATIS cu aceleasi dioptrii si aceleasi caracteristici ca si perechea achizitionata. In plus la perechea cumparata beneficiezi si de o REDUCERE de 5-15% .Detalii si preturi in magazin.

Cantitate
In stoc furnizor

Cumpara o pereche de lentile progresive Essilior Varilux in perioada 01.03.2017 - 31.05.2017 si primesti o pereche de lentile progresive Essilior Varilux GRATIS cu aceleasi dioptrii si aceleasi caracteristici ca si perechea achizitionata.

Profită de oferta specială Varilux® 1 + 1 GRATIS şi vei avea nu doar una, ci două perechi de ochelari. Astfel, îţi vei putea permite luxul de a mai uita o pereche de ochelari din când în când acasă sau la serviciu … sau pe cap. Ca să nu mai menţionăm faptul că, acum poţi avea cîte o pereche de ochelari adaptaţi locului în care te afli: în interior sau afară [transitions/heliomate], precum şi tipurilor de activităţi pe care le desfăşori — fie că e vorba de activităţi sportive, lucrul la computer, şofat etc. In plus la perechea cumparata beneficiezi si de o