• La reducere!
visibility

Lentile Essilor Crizal Prevencia

250,00 RON
190,00 RON Economiseste 60,00 RON
cu TVA

Lentilele Crizal Prevencia de la Essilor asigura cea mai completa protectie pentru sanatatea vederii. Inovatia are la baza tehnologia Light Scan, care contribuie la reducerea cu pana la 25% a ritmului de imbatranire si degradare a celulelor de pe retina.

Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 2.

  Lentile Essilor Orma 1.5 cu tratament Crizal Prevencia.

   Din Material Plastic, indice 1.5. Domeniu de fabricatie lentile sf/cyl: de la - 6 sf pana la +4 sf si pana la 2 cyl.

De acum putem lua ce este mai bun din lumina albastră deoarece Essilor a lansat în România Crizal® Prevencia™ — cea mai recentă inovaţie Crizal. Acestea sunt primele lentile care filtrează selectiv lumina, protejând ochii împotriva luminii albastru-violet și a radiaţiilor UV şi lăsând în acelaşi timp să treacă lumina esenţială albastru-turquoise, atât de benefică pentru sănătatea noastră.

Lentilele Crizal® Prevencia™ încetinesc procesul de îmbătrânire a ochilor și previn formarea a două dintre cele mai răspândite boli de vedere din lume la ora actuală: degenerescența maculară și cataracta. Cei care poartă lentilele Crizal® Prevencia™ sunt de 25 de ori mai protejaţi decât cei care nu le poartă, aceste lentile oferind cea mai bună protecţie UV pe care o poate oferi o lentilă incoloră. Crizal® Prevencia™ contribuie la menţinerea stării generale de confort şi oferă o vedere optimă şi transparentă de durată, furnizând cea mai completă protecţie împotriva duşmanilor vederii clare: reflexii, zgârieturi, praf, murdărie şi apă.

Aveți în vedere Crizal® Prevencia™ pentru o protecție avansată și o privire clară și limpede ca lumina zilei.

Lumina joacă un rol extrem de important în viața noastră de zi cu zi. Cu ajutorul ei percem tot ceea ce ne înconjoară și ajută la definirea stării noastre generale de confort.

Știm cu toții care sunt riscurile expunerii la razele UV și efectele pe care acestea le au asupra sănătății noastre. A venit timpul să vorbim și despre lumina albastră: de unde provine aceasta și care sunt riscurile şi beneficiile acesteia asupra sănătăţii noastre.

Lumina albastră este parte a luminii vizibile și este apropiată de cea UV în spectrul de lumină. Ea este omniprezentă în jurul nostru, atât în mediul exterior cât și în cel interior. Aceasta este produsă în mod natural de către soare, indiferent de anotimp şi de vreme. Se găsește de asemenea în becurile fluorescente și este emisă de LED-urile prezente în dispozitivele electronice cum sunt ecranele computerelor, tabletelor, smart phone-urilor noastre etc.

Lumina albastru-violet este dăunătoare sănătății ochilor noștri. Aceasta afectează retina, partea ochiului în care se formează imaginile și poate cauza daune pe termen lung care pot duce la rândul lor la afecțiuni oculare grave, inclusiv la degenerescenţa maculară legată de vârstă (DMLV), care reprezintă cauza principală a deficienței de vedere în lumea occidentală.

Lumina albastru-turquoise este benefică și contribuie la starea noastră de bine. Aceasta ne ajută să percepem culorile și formele care ne înconjoară și este în același timp o formă naturală de terapie cu lumină, care este esențială pentru corpul nostru. Ea contribuie la reglarea ciclurilor zilnice de somn-veghe, a dispoziţiei şi a performanţei cognitive, menținându-ne alerți și plini de energie. Mai mult decât atât, aceasta declanșează reflexul pupilar — unul dintre dispozitivele naturale de siguranță ale ochiului, limitând lumina la cantitatea optimă care poate să penetreze ochii noștri.

MONTAJ GRATUIT

Toti clientii care comanda de pe site-ul nostru o pereche de lentile beneficiaza de MONTAJ GRATUIT.

Clientii din afara Bucurestiului ne pot trimite rama prin curier la adresa Oftal Optik, Calea Vitan nr.13-19, etaj 1, spatiu 30, Piata Vitan. Noi executam montajul si va trimitem ochelarul prin curier rapid. Montajul este gratuit iar transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei. Plata ochelarului se face in momentul receptionarii acestuia prin curier rapid.

In magazinul nostru din Piata Vitan comercializam si rame de ochelari. Ramele sunt din metal sau plastic, diverse marci si modele si au preturi de pornire de la 29 lei.