visibility

Lentile progresive Essilor Varilux Comfort cu tratament Crizal Forte UV

580,00 RON
cu TVA

Lentile progresive Essilor Varilux Comfort Orma indice 1.5 cu tratament Crizal Forte UV.

Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 2.

Profită de oferta specială Varilux® şi vei avea o pereche de ochelari adaptaţi tipurilor de activităţi pe care le desfăşori — fie că e vorba de activităţi sportive, lucrul la computer, şofat etc.

Lentile progresive Essilor Varilux Comfort Orma indice 1.5 cu tratament Crizal Forte UV. Lentila Essilor Varilux Comfort este o lentila progresiva care confera celui care o poarta o vedere naturala datorita designului sau brevetat, ce respecta ergonomia vizuala. Ofera un camp larg pentru vederea de aproape.

Tratamentul antireflex Crizal Forte UV ofera cel mai ridicat nivel de protecţie impotriva radiatiilor UV daunatoare pe ambele suprafete ale lentilelor. In plus Crizal Forte UV ofera un inalt nivel de performanta in lupta cu cei 5 inamici ai vederii clare, pentru cea mai buna claritate a vederii în timp.

MONTAJ GRATUIT

Toti clientii care comanda de pe site-ul nostru o pereche de lentile beneficiaza de MONTAJ GRATUIT.

Clientii din afara Bucurestiului ne pot trimite rama prin curier la adresa Oftal Optik, Calea Vitan nr.13-19, etaj 1, spatiu 30, Piata Vitan. Noi executam montajul si va trimitem ochelarul prin curier rapid. Montajul este gratuit iar transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei. Plata ochelarului se face in momentul receptionarii acestuia prin curier rapid.

In magazinul nostru din Piata Vitan comercializam si rame de ochelari. Ramele sunt din metal sau plastic, diverse marci si modele si au preturi de pornire de la 29 lei.